Opera maakt betaalde vpn-dienst beschikbaar voor macOS en Windows

Door Anoniem:

Door Anoniem: De grootste aandeelhouder (48%) van Opera is: Beijing Kunlun Tech Co., Ltd, PRC (China)
De waarde die gebruikers van de diverse diensten van Opera aan die kennis willen hechten laat ik voor hen om te beoordelen.

Persoonlijk:

in 2016, toen Opera zichzelf volledig verkocht aan het Chinese Golden Brick Capital Private Equity Fund, besloot ik hun software niet meer te gebruiken. Niets dat uit China komt kent mijn vertrouwen, hoewel ik – weet ik zeker – Chinese produkten in huis heb. (je ontkomt er bijna niet aan) Maar ik probeer zo bewust mogelijk alles dat uit China komt links te laten liggen als ik weet dat er een alternatief is.

Het alternatief is Amerikaans, je komt dan de regen in de drup!

Chinese spullen hebben een hoge produktietolerantie. Dus van de zeg maar 10 dezelfde dingen die je controleert zijn er altijd die minder of slecht van kwaliteit zijn.

Ik heb een autistische inslag en kijk altijd naar details en zie details die andere mensen niet opvallen, vandaar vandaar dat ik dat zeker weet.

Loop maar eens een Action binnen waar bijna of misschien wel alles uit China komt en ga daar maar eens heel nauwkeurig dus van heel dichtbij, dus niet oppervlakkig tijd nemen om enkele van dezelfde koopwaren te bekijken dan zie je dat dezelfde dingen allemaal veel afwijken van elkaar. Dat is produktietolerantie.

Een voorbeeld is alleen al een fiets dingdong bel. Dat is iets echt chinees die zie je daar op elke fiets. Action had die een paar jaar terug en het leek mij wat. Ik heb er geen een gevonden die mijn verwachtingen vervulde. Of de bel zat er scheef op, of het hendel zat los en werkte niet. Of de schroefjes waren slecht. of de beugel voor op het stuur te klemmen zat niet goed vastgeklonken en ga zo maar door, en het ergste er was er geen een die mooi klonk zoals het hoort.

Bron: Security.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

12Privacy.nl