Minister wil tijdelijke wetgeving voor CoronaMelder-app verlengen tot oktober 2022

“Helaas kan niet worden uitgesloten dat zich in het najaar van 2022 onverhoopt een meer ziekmakende variant van het virus voordoet”, aldus Kuiper.

@red->Kuipers
‘Als’ aan een (langer gezetende) politicus een bepaalde scenario in een vraag aan ze wordt voorgehouden, ‘Dan’ wordt er vaak geantwoord dat zhij niet ingaat op als/dan vragen.
Ernst -als nieuweling- doet dat wel: ‘Als’ er een nieuwe -gevaarlijkere- mutatievariant van het coronavirus zich voordoet ‘Dan’ is hij voorbereid.

Gaan we dat ook doen met de influenza virus, deze was in 2011 (mexicaanse griep) ook éen keer Ernstiger dan de jaren daarvoor…, is echter jaren niet meer gebeurd; maar je weet maar nooit Ernst, Als/dan dan maar ?

Gaan we dit ook doen met de kans dat ebola een pandemie kan gaan veroorzaken. Eens in de zoveel jaar breekt er wel weer ’s een ebola-uitbraak uit, dus Ernst, Als/Dan…

’t Is leuk voorbereid te zijn ipv de afgelopen 2 jaar achter de feiten aan te lopen, niet kijken (en meenemen in je beslissingen) hoe andere landen het doen,,

maar als je denkt dat het volk het pikt om dit -Hugo-proces- nogmaals te herhalen, dan heb je een dikke bint in je ogen.

Voorbereid zijn!!! maar geen extra IC-bedden ??? En daar op antwoorden dat als er een uitbraak is meerdere IC-bedden niet helpen. Wat een BS!
Zekers dat er meer rek en daarmee meer tijd wordt gewonnen bij het hebben van meer IC-bedden, maar nee , Ernst wilt de Corona-slurp€-melder verlengen om uitbraken te voorkomen. Als hij meer de reacties van Erik van Straaten had gevolgd en/of ook commentaar van Maurice de Hond en/of andere die tegengeluid/andere manieren aangaven had meegenomen, dan had ik er nog wel iets in gevonden … zucht

Ik gaat er -positief- vanuit dat de laatste mutaties van na de omikron-variant niet Ernstiger meer zullen worden, wat nu al zo is bevonden; wel besmettelijker, maar niet ‘dgevaarlijker’.

Dus Ernst, Kap met die negatieve -self-fulfilling-prophecy- houding en doet dat voorbereiden lekker in de achtergrond en ‘Als’ je toch doorgaat met de Als/Dan aanpak laat ‘Dan’ ook effe de plannen weten wat betreft influenza, ebola, apenpokken en weet ik wat je nog meer in je Als/Dan angst-scenario’s kan beschrijven.

Bron: Security.nl

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

12Privacy.nl