Minister: invoering digitale euro moet solide democratische basis hebben

Onze Minister van Financiën Sigrid Kaag is covoorzitter van de World Economic Action Group en dat betekent dat wij de sjaak zijn.
Nog even en dan zal de overheid bij ons alles bepalen en in het bijzonder alles wat te maken heeft met jouw geld.

Een totalitaire staat, gebaseerd op communisme, kan vandaag de dag alleen bestaan als iedere stap die een burger doet wordt gecontroleerd. De staat moet alle macht in handen hebben en kunnen bepalen wat die burger wel en niet mag doen. Net zoals het jezelf opsluiten in je eigen huis werd verkocht als iets dat voor je eigen bestwil was, zo zullen ze dat ook doen met de invoering van het nieuwe geld. Ze zullen de bevolking wijs maken dat ze alles moeten controleren om de misdaad te bestrijden. Daarom moet straks iedere transactie boven de 100 euro in een database worden geregistreerd. Het is de voorbereiding van de komst van de CBDC, de nieuwe digitale munt onder volledige controle van de centrale banken, niet de overheden. Wie zegt centrale banken weet dat we te maken hebben met de beruchte satanische sekte, niet alleen eigenaar van de centrale banken, maar ook van het WEF en daardoor onze overheid. Onze vrijheid zal in opdracht van de sekte worden weg gehaald door de overheid. Daarvoor zullen ze het instrument ‘klimaat’ gebruiken. De klimaatlobby is niets anders dan het dwingen en vooral beperken van de vrijheid van de mensheid. Ze bereiden ons nu al voor, zodat het straks niet meer als een grote verrassing komt.

Maar, daar blijft het natuurlijk niet bij, want straks zal blijken dat, ondanks het feit dat men er alles aan doet om de burger bewust te maken van zijn of haar klimaatimpact, dit onvoldoende resultaat oplevert om ‘de opwarming van de aarde tegen te gaan’. Natuurlijk gaat er straks een persoonlijk CO2 budget komen voor iedere inwoner van dit land. Dit budget gaat worden gekoppeld aan de CBDC en dan zijn er een aantal manieren waarop de overheid daar dan mee om kan gaan.

Ze zijn druk bezig met het bouwen van onze digitale gevangenis en dat niet alleen, maar wij mogen daarvoor betalen. Ze denken dat ze onkwetsbaar zijn, dat niets hen kan deren. Dit, omdat ze voor de machtige satanische sekte werken. Via de sekte wordt alles nu in de strijd gegooid om de slavernij van de mens in sneltreinvaart voor elkaar te krijgen. Zo komen er nu verontrustende berichten uit Duitsland waar men nu alles in het werk stelt om banken zover te krijgen dat ze niets meer doen met contant geld. Alles moet en zal digitaal. Dat is nodig, want anders werkt het slavernij systeem niet.

Het antwoord op dit alles ligt dan ook voor de hand. Begin een contante revolutie in dit land. Dat iedereen vaste lasten betaalt via de bank is niet zo spannend, ook niet voor de overheid. Het gaat overheden er straks vooral om wat jij doet met je geld buiten de vaste lasten om. Dat willen ze weten en dat is de reden dat ze grote databases gaan aanleggen.

Maar, als jij regelmatig contant geld opneemt en daar al je andere dingen mee betaalt, dan hebben ze geen idee wat jij doet. Ze weten niet of jij uit eten bent geweest, of jij ergens hebt getankt, of jij iets hebt gekocht en ze weten ook niet met wie jij ergens hebt gegeten of gedronken. Al die dingen kunnen ze wel herleiden als alle betalingen digitaal gebeuren. Met contante betalingen zien ze alleen een opname en daarna loopt het spoor dood.

Het systeem werkt alleen als het wordt gevoed. Als het geen input krijgt, dan stopt het en gaat het monster dood. Geef Kaag en het WEF geen kans en betaal overal waar je kunt contant. Koop ook zoveel mogelijk lokaal bij de kleinere ondernemers. Niet alleen hebben zij die omzet keihard nodig maar hoe meer er lokaal gebeurt, des te minder werken de centrale systemen. Gooi zand in de motor, betaal contant. Alles, zolang Kaag en het WEF maar buitenspel worden gezet.

Bron: Security.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

12Privacy.nl