Microsoft: Windows moet minstens 8 uur online zijn om te kunnen updaten

Door Anoniem:Waar zijn de updates die alleen tekst georiƫnteerd zijn en je zelf moet compileren? Waarom zijn alle operating systems zo ontiegelijk groot? Wat was er mis met Windows XP ? (behalve dat het niet veilig was natuurlijk, maar die bugs hebben ze er nu nog steeds niet uitgehaald)

Beetje een vreemde vraagstelling, waarom zou men de bugs uit een oud OS halen?

Of doel jij hiermee op de tot op heden nog steeds aanwezige bugs, ook die vraagstelling zou zeer vaag en onduidelijk zijn.

Iig wanneer men nog gebruik maakt van een Windows OS onder 10 dient er afgevraagd te worden waar het fout is gegaan bij de persoon en/of het bedrijf in kwestie, dat is daadwerkelijk niet goed te keuren.

Door Anoniem:

Door Anoniem:Waarom zijn alle operating systems zo ontiegelijk groot?

Dat is inderdaad de vraag der vragen. Hoe meer code, hoe meer problemen. Ik zou er voor opteren op besturingssystemen veel modulairder in te richten. Want wat gebruikt 80% – 90% van de bevolking nou op een OS? Beetje browsen, spelletje spelen, af en toe een brief typen en misschien wat hobbysoftware installeren zoals videobewerking e.d.

Het kan toch niet zo zijn dat je daar gigabytes aan code voor nodig hebt? Kom op zeg. Het begint steeds meer bloatware te worden, en dat is niet alleen bij Microsoft zo.

Omdat eigen images maken geen optie is?

Microsoft plaatst “bloat” in het OS van wat de gemiddelde mens gebruikt, doorgaans gezien zijn de technisch ontwikkelde medemensen maar een heel klein deel en zijn daarmee ook niet de doelgroep waartoe Microsoft zich richt. Neem alleen al de applicaties aanwezig op Windows 11, daaruit is inzichtelijk dat zij zich voornamelijk richten op de jongere generaties (TikTok, Insta, enzovoort…).

Zie het als een provider (met name KPN) en de beperkingen op eigen apparatuur, puur inrichten zodat de middelmoot het eigen thuis netwerk niet om zeep kan helpen.

Bron: Security.nl

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

12Privacy.nl