Meta schikt rechtszaak over volgen Facebook-gebruikers voor 37,5 miljoen dollar

Door Anoniem: ze stelen niets?
Mijn eer door mijn foutief te laten afbeelden door hun gebruikers.
Mijn computerkracht door ongewenste scripts te laten draaien op mijn computer.

Dat is geen stelen in de zin van wetgeving. Vraag anders eens aan Arnoud.

Dat is het nu juist dat zij over te veel juristen beschikken zodat niemand een eerlijk kans kan krijgen voor een rechter.

En wat denk je dat daaraan te doen is? Een verbod op rechtsbijstand voor Meta/Facebook?? (retorische vraag)

Dus de overheid zou hen zover moeten belasten tot een openbare aanklager de zelfde middelen kan inzetten.

Spreek je duidelijker uit. Wat bedoel je met belasten? Ze (facebook/meta) het vuur nader aan de schenen leggen of belastingtechnisch zwaarder aanslaan? Ik houd het maar op het laatste want emotionele overwegingen tellen niet in zakelijke conflicten. Dus: Nederland is natuurlijk een fiscaal paradijs, gaarne in stand gehouden door teflon Rutte voor ‘dispicable people like Mark Z’. en neen, het betrof hier geen zaak die in Nederland zou worden behandeld voor het bestuursrecht maar door de reguliere rechtspraak die – althans in Nederland dus het gelukkig voor iedereen moet doen met het Burgerlijk Wetboek als leidraad om eventueel bij voldoende bewijs van handeling(en) in strijd daarmee, van het Wetboek van strafrecht (Officier van Justitie) gebruik te maken.

En hierdoor een eerlijke rechtspraak laten geschieden.

Hiermee suggereer je alleen dat de rechtspraak gebruik maakt van ‘oneerlijke’ principes. Daar kom je geen steek verder mee in een rechtstaat zoals Nederland zich wil noemen en jaag je alleen alle (bestuurs)rechters mee op stang. Bron: Security.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

12Privacy.nl