Kabinet wil ondanks kritiek gezamenlijke transactiemonitoring door banken

Door Anoniem: De digitale euro zal er komen en contant geld zal uitgefaseerd worden

Je zult een wallet app voor je persoonlijke tracking device (smartphone) krijgen voor de dagelijkse boodschappen ect.

En al je uitgaven zullen netjes geregistreerd worden (dit kan nu al voor de meeste dingen contant geld is het enigste wat nog tegenhoud dat ALLE uitgaven worden geregistreerd).

Binnen nu en 20 jaar zal er ook een officieel social credit systeem worden geïmplementeerd.

Als de overheid/big tech het niet eens is met jouw mening dan wordt je wallet app/bankrekening geblokkeerd totdat je weer de correcte mening hebt.

Slechts een paar dagen geleden heeft paypal geprobeerd om een boete systeem op te zetten om disinformatie tegen te gaan

De Corona crisis is leuke tool geweest om meer controle over de burger te verkrijgen en kan hier ook in de toekomst voor worden ingezet

Um, wat heb jij zitten doen?

Paypal heeft een restrictie op waarvoor je hun diensten mag gebruiken in de VS uitgerold met een boete (hier is die zonder boete). Dus als je je Paypal account wilt gebruiken om misinformatie te verspreiden, dan loop je risico op de boete.

Digitaal geld zal net zo traceerbaar zijn als fysiek geld (uitgezonderd munten), dat heeft namelijk ook gewoon een Biljet nummer. het zal niet hetzelfde zijn als giraal geld, waar jij nu naar lijkt te verwijzen.

bijna alle ‘corona tools’ zijn ondertussen weer weg…. en geen van de tools hebben de overheid meer controle gegeven over de burgers.

En een “social credit systeem” kan niet werken in onze soort democratie, nu niet.. en over 20 jaar ook niet.
kijk maar naar hoe “goed” de maatregelingen zijn gevolgd door de Nederlanders met Corona…. En dan denk jij dat iemand een “Social Credit” gaat bekijken? Het is alleen maar bangmakerij zonder inhoud.

Informeer jezelf eerst (liefst bij primaire bronnen) hoe dingen echt Zijn, i.p.v. anderen na roepen doe ook slecht onderbouwde idee├źn hebben.

Bron: Security.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

12Privacy.nl