Kabinet wil dat politie geautomatiseerd saldo- en transactiegegevens kan opvragen

Dit is volstrekt gestoord, wat een inbreuk op de privacy van alle nederlanders en nederlandse bedrijven en stichtingen. Gestoord. We horen te vaak dat foute agenten geheime informatie uit strafdossiers verkopen aan zware criminelenz dit is natuurlijk vragen om nog meer misbruik en je creëert een honeypot van je welste. Toegankelijk voor elke agent, amtenaar of bestuurder. Dit wordt een lawine aan misbruik waarbij bevoegden zonder aanleiding gaan spioneren in de financiële prive gegevens van familieleden, vrienden en vooral partners, expartners en etc. Herinneren we ons de agent nog die dates scoorde via het politiesysteem door te zoeken naar vrijgezelle vrouwen die iets was overkomen en dan kwam hij langs om nog wat vragen te stelen, etc etc.

Als dit Nederlandse wetgeving is vraag ik me af of je dan niet gewoon een sloveense bank kan kiezen en je daarmee wel je prive zaken prive kan houden.

Duidelijk dat de rijken in NL nu nog massalet hun vermogens gaan verstoppen in de belastingontduiking bermuda driehoek. Je moet wel want agenten, ambtenaren kunnen jouw informatie inzien en tips doorgeven aan berovers en ontvoerders over wie er allemaal interessant is als target. Waanzin

Ik zag een opmerking dat alleen communistche ratten dit willen.. News flash. Rechts regeert al 12 jaar in NL. Dus ddegene die dat zegt is echt wereldvreemd. Nederland is EXREEM RECHTS, met sinds 2010 nom stop ubber rechtse partij VVD aan het roer, zie de peilingen en verkiezings uitslagen. Rechtse partijen als VVD, CDA, D666, CU, PVDA, PVV, FVD, JA21 zijn zeer populair en al 12 naar heeft het rechtse blok een extreme meerderheid. Alleen omdat CDA, D66 niet willen regeren met PVV of FVD is er een minder duidelijk RECHTS overwicht. Maar Nederland is al meer dan 12 naar extreem rechts, landelijk, lokaal en overal.

Er is niets links aan nederland, want linkse partijen regeren al decenia niet meer. Pvda vind ik overigens geen linkspartij, want ze zijn door hun succes onderdeel geworden van het rechtse baantjes carrousel en kapitalistische kartel.
Frappant dat er rechtse tokkies zo in de ear zijn dan ze zelfs nu nog links de schuld geven van evident rechts beleid.

Rechts of links boeit niet, het gaat om bederfelijke ideeën die mensenrechten en privacy schenden. Zou zeer treurig zijn als dit wordt doorgevoerd.

Iets wat alleen in NeDDRland zou kunnen werken overigens, want in de parlementaire monarchie waarin we leven is er een sneaky toetsverbod ingevoerd door Thorbecke en zijn rechtse trawanten. Wat betekend dat rechters deze gang van zaken niet kunnen toetsen aan onze (praktisch waardeloze) grondwet.

Alleen in Nederland is er een toetsverbod, geen westers land geeft zo’n sneu onrechtvaardige situatie. Nergens zou dat kunnen behalve hier. Niet in China, niet in Rusland ook niet in communistitstan. Maar wel in het zogenaamde gave NeDDRland.

Zucht.

Opdat we nooit vergeten dat er na de toeslag affaire die mogelijk werd gemaakt door Rutte 1-2-3-4 en Rutte 4 viel aangezien er aantoonbaar gelogen en gediscrimineerd werd.
Dat in maart 2022 ons gestoorde volkje niet het VVD van Mark Rutte en zijn medeplegers CDA en D66 afstrafte maar dat ze gewoon weer de meerderheid kregen.
Schandalig
Dit land verdient een straf voor hun domme stemgedrag.
Onconstitutionele partijen moet je BOYCOTTEN!
#VVD-CDA-D66-PVDA-CU-SGP-maar-ook-PVV-FVD-JA22 en alle neppe Leefbaar partijen! Nooit meer op stemmen svp!

Bron: Security.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

12Privacy.nl