Eigenaar telefoondiscounter.nl aangehouden voor grootschalige oplichting

Door Anoniem:

Mailtje sturen naar abuse@hostnet.nl .. die hebben het domein in beheer. Kleine moeite, groot plezier.

Bedankt voor de tip. Er zijn verschillende hosters die vrij snel op anonieme en verzonnen abuse mails de stekker eruit trekken. Erg slecht voor je uptime en zeker als er niks mis is en degene die klaagt ook verder nergens mee te maken heeft of gewoon langs die weg aan het stalken is. Dat zijn risico’s die je niet wilt lopen.

Kan dus van mijn alternatieven lijstje. Met dank. Ik breng mijn huur liever naar mensen met verstand en kennis van zaken.

Ten eerste mail ik niet anoniem.
Ten tweede is het gebruikelijk in de security-wereld (en raad eens op welke site je zit?) om misbruik van een domain aan te kaarten bij de eigenaar van het domein. Dat gebeurd voor malware e.d. óók.
Ten derde mail ik niet anoniem
Ten vierde is het misbruik reeds aangetoond door de aanhouding van de domeinhouder, nota bene op de SITE van de politie zelf (dus hoezo ‘verzonnen’?)

Ik zou het juist uitermate raar vinden als een hoster bij aangetoond misbruik van een domein en het aankaarten via het abuse@ adres dat specifiek daarvoor BEDOELD is, géén actie gaat ondernemen. Waar heb je dán een abuse@-adres voor??

Bron: Security.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

12Privacy.nl