ChristenUnie wil coronatoegangsbewijs uit de wet schrappen

Door Anoniem: “In de overbruggingswet die Bikker voorstelt moeten wat betreft het Kamerlid alleen effectieve maatregelen staan en daar hoort het coronatoegangsbewijs volgens haar niet bij.””

Mee eens! Mondkapjes zijn bewezen effectief, die ctb is flauwekul en die prikjes ook. 4e booster zou max maar 4 weken werken.

Mondkapjes bewezen effectief??? Sorry hoor maar denk je dat Dansen met Janssen niet was gebeurd als ze daar in die disco’s allemaal mondkapjes op hadden gehad? Dream on.

Bewezen effectief is ventilatie / buitenlucht. Dat reduceert het risico op een hoge viral load aanzienlijk.
Mondkapjes hebben mogelijk enig effect in bepaalde omstandigheden, maar dat is vrij beperkt.
Daarom is het zo grappig om nog steeds mensen in de buitenlucht met mondkapjes op te zien lopen.

Niet bewezen, maar waarschijnlijk wel effectief is als veel mensen met een laag risico op ernstig ziek worden (onder de 60 of 70, geen onderliggende kwetsbaarheden) het virus een keer oplopen en er daarna minder gevoelig voor zijn (is geen volledige herd immunity, maar helpt wel, de transmissie wordt minder en daarmee het risico voor kwetsbare groepen).

Prikjes (mRNA) zijn op de heel korte termijn eventjes effectief bij oude/kwetsbare mensen, maar lijken op iets langere termijn (half jaar, heel jaar) vooral nadelige effecten te hebben, vooral cumulatie van boosterprikjes die het natuurlijke immuunsysteem destabiliseren en selectief maken. Nog afgezien van de bewezen bijwerkingen (myocarditis voor jonge mannen etc.).

Maar goed, zelfs bij de CU beginnen ze nu te draaien om de werkelijkheid onder ogen te gaan zien. Was die Bikker ooit (ca. een half jaar geleden) niet enorm kwaad op Van Meijeren van FvD omdat die precies hetzelfde zei wat zij nu zegt?

Bron: Security.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

12Privacy.nl