Adblock Plus beperkt adblocker vanwege nieuwe regels Google Chrome

ABP was altijd al een extensie, die met Google onder een hoedje speelde en geprefereerde Google advertenties doorliet.
Met een Duits verkoopbureautje op de achtergrond. Het mes zal altijd al wel aan twee kanten hebben gesneden.

Die beperkte versie van ABP zal Google wel goed uitkomen en nu hopen dat er op alle Chrome en chromium-achtige browser hetzelfde zal gebeuren (dat hoopt Google Alphabet natuurlijk).

Google is niet de beste vrind van de eindgebruiker en wie een pact met de duvel sluit, moet met hem dansen of is soms zelfs te “stom” om voor de duvel te dansen, zoals een goed Hollands gezegde luidt. Kijk zelf maar wat er van toepassing is.

In het geval van de duvel komt die om je ziel te kunnen bemachtigen en bij Google gaat het om al je data. Om die data te kunnen versjacheren aan de hoogste bieders (bij commercie en overheid(sdiensten)) voor de grote investeerders.

Wegsturen van Google, de grote op winst beluste Leviathan (volgens kaballah met 7 koppen nog wel), valt voor vele afhankelijk ervan gemaakten om de drommel niet mee. Met een scala aan privacy-vriendelijke(r) alternatieven zal dat toch moeten lukken, maar de massa komt slechts heel traag in beweging. Zeker geldt dat voor al degenen, die denken dat Google al synoniem is met Internet en digitaliseren met haar data-uitmergel-beleid. Niet alleen in de USA maar ook volop hier op het oude continent.

#sockpuppet

Bron: Security.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

12Privacy.nl